7. TEČAJ NEONATALNE REANIMACIJE – Poziv

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Udruženja neonatologa i intenzivista FBiH i PECS-a Pedijatrijske klinike UKC Sarajevo 26. i 27. novembra 2015. godine održati 7. tečaj neonatalne reanimacije.

Tečaj je namijenjen neonatolozima, pedijatrima, ginekolozima, anesteziolozima, ljekarima opšte prakse, babicama, anestetičarima, medicinskim tehničarima, odnosno svim medicinskim radnicima koji u svom radu brinu o novorođenoj djeci.

Tečaj se održava prema 6. izdanju neonatalne reanimacije izdatom od strane Američkog udruženja za pedijatriju  (AAP) i Američkog udruženja za srce (AHA), a vode ga licencirani instruktori.

Mjesto održavanja je Hotel Grand Sarajevo.

U cijenu kotizacije koja iznosi 200,00KM uključen je i originalni, prevedeni  Priručnik neonatalne reanimacije (6. izdanje) koji je izdat od strane AAP i AHA, ručak i osvježenje u pauzama. Kotizacija se može uplatiti na račun udruženja ili na licu mjesta uz prethodno potvrđenu registraciju. Učesnici će dobiti certifikat o završenom tečaju.

Molimo Vas da prijave učesnika za Tečaj podnesete do 02.11.2015. godine. Prijave slati na prof. dr Suada Heljić ili Mr.sci. dr Sabina Terzić putem faxa (033 566 525), na tel 566 437 ili putem email-a:  u.neonatologa@hotmail.com

Broj učesnika je ograničen. Nakon formiranja konačnog spiska učesnici će biti kontaktirani radi potvrde o registraciji i daljih uputstava.

 

Udruženje neonatologa i intenzivista FBiH

Raiffeisen bank dd.

Broj računa 1610000058030067