Poziv za 15. tečaj neonatalne reanimacije

Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Udruženja neonatologa i intenzivista FBiH i Discipline za zdravlje djeteta KCU Sarajevo, u periodu 17.-18. novembar 2023. godine održati 15. tečaj neonatalne reanimacije.

Tečaj je namijenjen neonatolozima, pedijatrima, ginekolozima, anesteziolozima, ljekarima opšte prakse, babicama, anestetičarima, medicinskim tehničarima, odnosno svim medicinskim radnicima koji u svom radu brinu o novorođenoj djeci. Tečaj se održava prema 8. izdanju priručnika neonatalne reanimacije, a vodit će ga licencirani instruktori. 

Mjesto održavanja je Hotel Grand Sarajevo. Kotizacija u iznosu od 300,00 KM pokriva troškove Tečaja, osvježenje i ručak. Učesnici će također dobiti novo, prevedeno, 8. Izdanje udžbenika neonatalne reanimacije i certifikat o završenom tečaju. Tečaj će biti bodovan u skladu sa pravilnikom Ljekarske komore Kantona Sarajevo. 

Kandidati se mogu prijaviti na tečaj do 01.11.2023. godine na email [email protected] ili na fax Pedijatrijske klinike 033 566 525. 

Molimo kandidate da ne vrše uplate dok im se ne potvrdi učešće.